Roc de Latge

Gîtes de charme & chambres d’Hôtes  


Prijzen/Contact


Welkom

Onze gîtes

Omgeving

                                                                                               Domaine Roc de Latge

Na een succesvolle carrière als restauranteigenaresse,  importeur en producent van wijnen,  werd het voor ons tijd voor verandering. Met ons gevoel voor kwaliteit en gastvrijheid zijn wij, na een lange voorbereiding, in 2014 terecht gekomen in één van de schoonste streken van Frankrijk, de in het zuidwesten gelegen streek Lot, om daar kleinschalig, onze passie voort te kunnen zetten.

De eerste drie jaar hebben in het teken gestaan van een grondige verbouwing van onze gîtes op Domaine Roc de Latge.

De twee 4**** gîtes bevinden zich in een oude tabaksschuur uit 1885, die wij met behoud van authentieke elementen en door het gebruik van hoogwaardige materialen, zorgvuldig hebben gerestaureerd.  

In deze ruime gîtes zal het u aan niets ontbreken en bent u verzekerd van alle luxe en comfort die men mag verwachten bij een hedendaagse 4**** accommodatie.

Domaine Roc de Latge bevindt zich in een prachtige heuvelachtig- en bosrijke omgeving tussen de rivieren Lot en Dordogne. Vanuit deze basis van rust vindt u in de nabije omgeving een breed scala aan toeristische attracties, gezellige (avond)markten en uitstekende restaurants.

U kunt zich ook heerlijk ontspannen aan het zwembad, van 11x5 m, en genieten van de comfortabele ligbedden op het terras. Of deelnemen aan een spelletje petanque (jeu de boules), badminton of tafeltennis.

Voor de beoefenaars van yoga hebben wij op ons 8000 m² tellende terrein een special ingerichte meditatietuin gecreëerd, “le Jardin Mystique”.

Na een actieve of passieve dag, geen behoefte meer om te koken? Geen probleem!  Maak gebruik van onze Table d’hôtes service voor een welverzorgd diner, op basis van lokale (bio) producten, vaak uit eigen moestuin en desgewenst vergezeld van een selectie fijne wijnen uit onze cave. Voor meer informatie of prijzen kunt u bij ons terecht.

Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Wij streven ernaar onze gasten ten volle te laten genieten en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat de natuur zo weinig mogelijk belast wordt. Ecologisch leven, met respect voor onze natuur.

Wij zijn ook dol op dieren, desondanks zijn onze gîtes huisdiervrij en eveneens rookvrij.

Ook in het voor- en naseizoen is de Lot een prachtige streek om te bezoeken, daarom  zijn wij het gehele jaar open.

Wij heten u van harte welkom op Domaine Roc de Latge!

                                                                 Yvonne Lakwijk

                                                                    & Marco Meeuwsen